• lt: Tockus leucomelas
  • dt: Südlicher Gelbschnabeltoko
  • afrikaans: Suidelike geelbekneushoringvoel
Southern yellow-billed hornbill

Size

  • 48-60 cm

Weight

  • ca. 200 g

Nourishment

  • insects, rodents, fruits, seeds

Mating season

  • September to October

Number of cubs

  • 3-5 eggs